• Slider one

Energie

In deze tijden is het nodig om op bedrijfskosten te besparen, vooral op een uitgavepost zoals energiekosten. Comunicare bekijkt en vergelijkt of jij je huidige energiekosten kunt terugbrengen door over te stappen naar een andere energiemaatschappij.

Energie voor ondernemers
In Nederland kun je zelf kiezen welke energieleverancier stroom en/of gas aan jouw onderneming levert. Je kunt 1 leverancier voor gas en elektriciteit hebben, maar dit mogen ook 2 aparte bedrijven zijn: 1 voor de levering van gas en 1 voor elektriciteit.
De energietarieven van de energiebedrijven wisselen elk half jaar en soms zelfs elk kwartaal. Dit zorgt ervoor dat ondernemers al snel niet doorhebben dat ze te veel betalen.

Comunicare zoekt naar een voordelige en passende leverancier
Op de energierekening vind je drie hoofdposten: levering, netwerk- of transportkosten en belasting. Door over te stappen naar een andere energieleverancier kun je al snel flink besparen op de leveringskosten, maar ook netwerk- of transportkosten en belastingen nemen wij voor je onder de loep.
Comunicare zoekt naar een voordelige en passende leverancier voor jouw bedrijf. We analyseren je huidige facturen en bespreken jouw voorkeur en ervaring. Op basis van deze informatie brengen we een onafhankelijk en passend maatwerkadvies uit.

Wij werken alleen met gerenommeerde zakelijke partners om jou de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Voor een passend energie advies op maat kun je contact opnemen via het contactformulier. Je kunt meteen jouw facturen insturen, zodat wij direct kunnen beginnen met de energie-analyse.

Energie Comunicare Nuon      Energie Comuncare Engie     Energie Comunicare E-on     Energie Comunicare Essent     Energie Comunicare Eneco