• Slider one

Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie is een belangrijke stap in het mobiel maken van onze samenleving. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Het gevoel van angst bekruipt ons bijna als we geen mobiele telefoon of smartphone bij ons hebben. Voor het bedrijfsleven is het zelfs onmisbaar geworden. Onmisbaar, maar de hoofdpijn die je als organisatie vaak heeft van de onoverzichtelijke ‘bende’ aan abonnementen, devices en belkosten kun je missen als kiespijn. De ontwikkelingen in mobiele telefonie hebben ervoor gezorgd dat wij tegenwoordig op elk gewenst moment de wereld naar ons toe kunnen halen en hier maken we intensief gebruik van. De combinatie van deze twee brengt je veel efficiëntie. Dit is echter alleen het geval als je je mobiele telefonie goed hebt geregeld.

De wereld van mobiele telefonie kenmerkt zich door een veelvuldig aanbod van spraak- en data-abonnementen dat regelmatig verandert. Dit geldt ook voor de diverse modules. Binnen dit aanbod wil je uiteraard het beste abonnement. Het beste abonnement bestaat alleen niet. Elk abonnement heeft zo z’n voor- en nadelen. De vraag is welk abonnement het beste bij jouw specifieke belgedrag past. Om dit te kunnen bepalen dien je tot op detailniveau je belprofiel inzichtelijk te hebben. Met onze telecomscan gaan wij voor jou de diepte in, analyseren jouw complete mobiele communicatie en adviseren je vervolgens de meest voordelige oplossing.

Meer dan abonnementen alleen

Mobiele communicatie gaat verder dan alleen spraak- en data-abonnementen. Door onze kennis op het gebied van hardware (toestellen & notebooks), mobiel internet en de integratie met vaste telefonie kunnen wij jouw mobiele communicatie compleet inrichten. Mobiel internet is voor veel ondernemers niet meer weg te denken uit de gemiddelde werkdag. Dit is niet zo gek, want door mobiel internet juist in te richten kunnen jij en je medewerkers veel efficiënter werken. Hierbij is advies over de juiste vorm en toepassing ervan essentieel.