• Slider one

Telefonie

Vaste Telefonie
Ook op de markt voor vaste telefonie is het een wirwar van aanbiedingen. Veel bedrijven zijn ooit begonnen bij een aanbieder en breiden hun telefooncentrale uit naar behoefte. Vaak wordt dan niet gekeken naar de beste aanbieder en de beste condities. Comunicare kan jou daarbij helpen met een gedegen onafhankelijk advies op maat.

Voip
Hosted telefonie, hosted voice, hosted voip en voip centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: telefonie uit de cloud via IP. Voip of ‘Voice over IP’ is een technologie die het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken zoals het internet,telefonie en data over één IP-lijn.

Voordelen Hosted voip

  • Meer gesprekken mogelijk met Hosted voip
  • Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaatst kan vinden is met voip nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal jouw telefonieomgeving nooit de beperkende factor zijn voor je bedrijfsgroei
  • Hosted voip is niet aan locaties verbonden

Werk je bijvoorbeeld drie maanden in een ander pand? Of ga je verhuizen? Met voip is dat geen enkel probleem. Een voip account is gekoppeld aan een toestel of aan een voip bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

Hosted voip is flexibel
Een telefoontoestel kan aan iedere locatie in het netwerk gekoppeld worden. Werken in een andere ruimte is geen probleem. Je blijft gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Dit maakt voip zeer geschikt voor flexibel werken.

Minder kabels en één netwerk
Hosted voip gebruikt de bekabeling van het computernetwerk. Kabels trekken voor een telefoonverbinding is verleden tijd. Daarbij hoef je niet twee netwerken te onderhouden.

Bellen met Hosted voip is goedkoper
Hosted voip gebruikers bellen onderling gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.