• Slider one

Gepland onderhoud Comunicare Voip

Op deze pagina kunt u zien of onze platformen gepland onderhoud hebben

Pagina bekijken

  • 20-04-2024 21:30 Momenteel is cp9.xelionhosted.eu niet bereikbaar. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u om 22:30 voorzien van een nieuwe update.
  • 15:39 11-04-2024 Wij onderzoeken meldingen over verbroken gesprekken op ons KPN mobiel-platform. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u omstreeks 16:00 voorzien van een nieuwe update.
  • 11:40 10-04-2023 Onze engineers hebben de problemen op ons Mobile-platform geïdentificeerd, deze kunnen leiden tot anonieme gesprekken tussen Enreach Mobile orders die op hetzelfde klant account zitten. Andere mobile orders zoals Enreach Contact en Mobile Connect werken nog correct. Onze engineers werken hard om deze problemen op te lossen en de normale service zo snel […]
  • Momenteel krijgen wij meldingen binnen dat de tijdsnotatie op Yealink verkeerd wordt weergeven. Yealink toestellen zullen vanwege een firmware setting vanuit Yealink zelf eerder op zomertijd overgaan. Deze verkeerde weergave heeft geen enkele invloed op de werking van onze Voice diensten zoals bijvoorbeeld de tijdsconfiguraties etc. De verkeerde notatie kan dus in principe genegeerd worden […]
  • 12:55 20-03-2024 Wij ontvangen meldingen van Partners over problemen op onze Breedband dienstverleningen. Wij onderzoeken deze meldingen met het grootste belang en zullen u binnen een uur voorzien van een nieuwe update.